Garanti

best

Via våra samarbetspartners Solidförsäkringar och Garantidirekt kan vi erbjuda Dig förmånliga garantivillkor för våra begagnade bilar för att förstärka trygghetskänslan i att köpa en begagnad bil.

För oss på Bildax är det viktigt att Du som kund inte känner någon osäkerhet inför och efter ett bilköp, därför har vi tagit fram ett Bildax Trygghetspaket.

Omfattningen av garantin bestäms utifrån ålder och antal mil Din bil har gått. Garantin är utformad för att ge bästa möjliga trygghet för just Din bil. Garantin är uppdelad i Large, Medium och Small och kan köpas till fr. 12 – 36 månader.

När du hämtar Din nyinköpta bil är en uppdatering av service och funktionstest utfört. För att garantin ska gälla under garanttiden är det viktigt att Du sköter underhåll och service enligt tillverkarens rekommendationer.

best

Vid en skada kontaktar Du Garantidirekt.se så hänvisar dem Dig till den verkstad som snabbast och bäst kan avhjälpa felet. Verkstaden använder vårt effektiva skadesystem som är byggt för att på ett effektivt sätt ta reda på felet så att Din bil kan repareras så fort som möjligt.

( Reparationsobjekt omfattas ej av garantier )

  • Låga priser, ingen haggling
  • Största bilhandlare
  • Multipoint Säkerhetscheck

Kontakt oss

Telefon: 018-100 999
Öppna platskarta