Kontakta oss

Bildax Kontakta Oss

Kontaktformulär

Skriv in dina kommentarer via formuläret nedan, och våra kundtjänstpersonal kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Öppettider

Mån-Tors: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-16.00
Lördag: 11.00-15.00
Söndag: Stängt


Även öppet efter överenskommelse

Kontakta BilDax för en bättre bilaffär

TELEFON

018-100 999

Våra Medlemmar

Owner / Co-Invester
Försäljningsansvarig

Adam Sultan

Adam är ansiktet utåt för företaget och har järnkoll på bolagets lager. Han arbetar med högt kundfokus och försäkrar en god kundupplevelse.

Owner / Co-Invester
Inköpschef

Rami Sultan

Rami är orsaken till allting som rullar in i vår bilhall. Han handplockar sina inköp och ställer extremt höga krav på vad som får säljas hos Bildax.

Owner / Co-Invester
Säljare

Gustaf Pettersson

Gustaf har ett hjärta av guld och är en fantastisk lyssnare. Dessa kombinationer gör Gustaf till en säljare som verkligen bryr sig om sina kunder.

Owner / Co-Invester
Annonsproducent/Logistik

Zakaria Sultan

Zakarias är Bildax svar på Bingo Rimér. Han är ett proffs på fotografering och kameran följer med honom överallt. Kanske är han anledningen till att personalen alltid har ett leende på läpparna?

Owner / Co-Invester
Ekonomiassistent

Jenny Lindgren

10-(2x-4)+3x= #?*&!@. Alla dessa formler och matematiska uträkningar får många människor att gå i taket. Vilken tur att vi har Jenny, vår ekonom som tar hand om bolagets bokföring.

Owner / Co-Invester
Rekondansvarig

Tom Gustavsson

Tom har hand om rekonditioneringen. En riktig expert på handtvätt, polering, vaxning och omvårdnad av alla inkommande bilar. Hos honom får alla bilarna en äkta ”SPA-behandling”.

Owner / Co-Invester
Rekonditionering

Mahmod Duwa

Mahmod är tvätthallens nytillskott. Han har många års erfarenhet inom bilvård och är specialist på att få tillbaka den härliga ”nybilskänslan”.

  • Låga priser, ingen haggling
  • Största bilhandlare
  • Multipoint Säkerhetscheck

Kontakt oss

Telefon: 018-100 999
Öppna platskarta