Bildax partners

Bildax Om Oss Bildax partners

Bildax är stolta över sina partners

Idag så jobbar vi väldigt nära med våra partners. Nedan så kan du läsa vilka partners vi jobbar med. Det som är viktigt med våra partners är att kunna ge er som kunder den bästa servicen och tryggheten.

Om du skulle villa jobba med oss som partners så får du kontakta oss

Partners

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Solidförsäkringar grundades 1993 och har idag ca 3 miljoner kunder i Sverige. Vi är ett av de marknadsledande försäkringsbolagen på produktförsäkringar, rese och vägassistansförsäkringar. Det är skillnad på garanti och försäkring. Med en garanti från din återförsäljare behöver du som bilägare inte själv lägga tid på att fylla i komplicerade skadeanmälningar.

Hansa Finance International LLP has for some years achieved an intercontinental radius with global connections, based on an independent team of international financial, business and technical experts. For around eight years, the focus has been on advice and consulting of Financial Projects and Wealth Creation.

Länsförsäkringsbolagen har en drygt tvåhundraårig historia som lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag. Det första länsförsäkringsbolaget, Länsförsäkring Kronoberg, grundades redan år 1801, flertalet av de övriga under de närmaste decennierna därefter. Idag är länsförsäkringsbolagen 23 till antalet och de har alla ett komplett sortiment inom bank och försäkring och erbjuder en heltäckande fastighetshetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Idén har redan från starten varit att skapa trygghet på hemmaplan för kunderna, som också är våra ägare. Samarbetet mellan länsförsäkringsbolagen inleddes 1917 och har successivt vuxit fram.

  • Låga priser, ingen haggling
  • Största bilhandlare
  • Multipoint Säkerhetscheck

Kontakt oss

Telefon: 018-100 999
Öppna platskarta